Marketing, online influencers en nieuwe media

Digitale marketing

Door op jul 7, 2013 in Promotie

Waar bedrijven eerst hun producten in flyers en folders bundelden, maken ze nu gebruik van digitale media om hun producten onder de aandacht te brengen.

Het onderhouden van social media

Het is voor iedere producten belangrijk om eigen social media te onderhouden of door derden te laten onderhouden. Via de social media kunnen nieuwe producten, informatie over het bedrijf en nog veel meer interessante weetjes worden verspreid onder potentiële klanten. De social media zijn een podium waar veel mensen zich aansluiten, waardoor er een breed publiek kan worden aangesproken in één keer.

Website mobiel maken

Digitale marketing

Digitale marketing
Bron: smartinsights.com

Een website onderhouden is vaak niet meer genoeg om het huidige publiek tevreden te houden. Een website kan benaderd worden via een pc, maar ook via de mobiele telefoon zullen regelmatig bezoekers op de pagina komen. Door te zorgen dat een website is aangepast op mobiele bezoekers, kan ervoor gezorgd worden dat ook deze klanten prettig en eenvoudig door de website kunnen navigeren.

Vindbaarheid

Last but not least is er de vindbaarheid van een website. Alleen het maken van een website is bij lange na niet genoeg. Een site moet gevonden kunnen worden door de doelgroep en dat kan alleen als er genoeg manieren zijn om er terecht te komen.